Αντιφασιστική-Αντικρατική- αντικατασταλτική διαδήλωση, 8 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα [αφίσα]

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ- ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ Π. ΦΥΣΣΑ στις 18/9/2013 στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά και το παρακρατικό τάγμα εφόδου της Χ.Α Μπροστά στην προοπτική έκφρασης της συσσωρευμένης κοινωνικής οργής που ακολούθησε τη δολοφονία του Π.Φύσσα, το κράτος παραπέμπει σε δίκη τη Χ.Α ως εγκληματική … Συνεχίστε να διαβάζετε Αντιφασιστική-Αντικρατική- αντικατασταλτική διαδήλωση, 8 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα [αφίσα].

Φωτογραφίες από την αντικρατική/αντικαπιταλιστική πορεία της ΔΕΘ

Το μπλοκ της Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων στην χθεσινή αντικρατική/αντικαπιταλιστική πορεία στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Πανδημία, πυρκαγιές, εκμετάλλευση, καταστολήΤο κράτος σπέρνει θάνατο και καταστροφή Από την ανακοίνωση της ΑΠΟ:«[...]Απέναντι στην συνεχιζόμενη εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και στη συνολική επίθεση του κράτους και των αφεντικών που οδηγούν την ανθρωπότητα στην δυστοπία του θανάτου, της … Συνεχίστε να διαβάζετε Φωτογραφίες από την αντικρατική/αντικαπιταλιστική πορεία της ΔΕΘ.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της πορείας του Πολυτεχνείου (17/11/2020)

Λίγα λόγια για την πολιτική συγκυρία των ημερών του Νοέμβρη του 2020. Εν μέσω περιόδου της πανδημίας του covid-19 και ενώ η κυβέρνηση δεν είχε πάρει ούτε ένα μέτρο ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και της στήριξης της κοινωνικής βάσης, η χώρα βρίσκεται για δεύτερη φορά σε lockdown με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας. Η κυβέρνηση, … Συνεχίστε να διαβάζετε Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της πορείας του Πολυτεχνείου (17/11/2020).

Ανοιχτή διοργανωτικη συνέλευση του 2ου ελευθεριακού φεστιβάλ κατειλημμένων χώρων και συλλογικοτητων

Καλούμε όσες ομάδες, συλλογικότητες, σωματεία ή και άτομα επιθυμούν να έχουν παρουσία στους χώρους του φεστιβάλ ή να συμβάλουν στη διεξαγωγή του σε συνέλευση πάνω στα ζητήματα της περιφρούρησης του φεστιβάλ και επανοικειοποιησης στη βάση της αγωνιστικής κουλτούρας των χωρών του ΑΠΘ. Ανοιχτή συνέλευση την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12.00 στην Κατάληψη Mundo Nuevo

Αντικρατική-αντικαπιταλιστική διαδήλωση στα εγκαίνια της ΔΕΘ [αφίσα + κάλεσμα]

Πανδημία, πυρκαγιές, εκμετάλλευση και καταστολήτο κράτος σπέρνει θάνατο και καταστροφή Ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, το κράτος και το κεφάλαιο που το μόνο που έχουν να υποσχεθούν για τις κοινωνίες και τον φυσικό κόσμο είναι λεηλασία, καταστροφή και καμένη γη, πολέμους και εκμετάλλευση, καταστολή κι ανελευθερία, αρρώστιες, ανέχεια και εξαθλίωση, περιβαλλοντικές κι ανθρωπιστικές καταστροφές, πατριαρχική βία … Συνεχίστε να διαβάζετε Αντικρατική-αντικαπιταλιστική διαδήλωση στα εγκαίνια της ΔΕΘ [αφίσα + κάλεσμα].

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους διωκόμενους για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ

Στις 12 Ιουνίου του 2019 συλλαμβάνονται σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς μετά από απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής που ανεφοδίαζε το ΑΤΜ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Λίγη ώρα αργότερα συλλαμβάνεται σε κοντινό σημείο, για την ίδια υπόθεση, η αναρχική Δήμητρα Συριανού. Μετά από κάποιες μέρες κράτησης στη ΓΑΔΘ η συντρόφισσα αφήνεται … Συνεχίστε να διαβάζετε Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους διωκόμενους για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ.

[Αναλυτικό Πρόγραμμα] 2ο Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων & Συλλογικοτήτων

Αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων & Συλλογικοτήτων  2ο Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων και Συλλογικοτήτων 4 μέρες για την Αναρχία & τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό Ακολουθεί το πρόγραμμα: Μέσα σε αυτή τη συνθήκη, όπου η επίθεση κράτους και κεφαλαίου μαίνεται σε όλα τα επίπεδα, είναι επιτακτική ανάγκη να οχυρώσουμε με τη σειρά μας τις … Συνεχίστε να διαβάζετε [Αναλυτικό Πρόγραμμα] 2ο Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων & Συλλογικοτήτων.

Οδοιπορικό στην Β. Εύβοια και τα Βίλια

Οδοιπορικό συντρόφων της συλλογικότητάς μας στην Βόρεια Εύβοια και τα Βίλια, όπου και συνέδραμαν έμπρακτα σε διανομές ειδών πρώτης ανάγκης, φαγητού κ.α. στην Εύβοια καθώς και σε ενέργειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα Βίλια. Αυτοοργάνωση - Αντίσταση - Αλληλεγγύη Το παρακάτω οδοιπορικό 2 συντρόφων, Μ.Κ. και Χ.Χ., αφορά την διαδρομή που ακολούθησαν στην Β. Εύβοια έπειτα … Συνεχίστε να διαβάζετε Οδοιπορικό στην Β. Εύβοια και τα Βίλια.

2ο Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων & Συλλογικοτήτων | Ανακοίνωση

Πολιτικό κάλεσμα του 2ου Ελευθεριακού Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων & Συλλογικοτήτων, το οποίο θα λάβει χώρα στις 14-17 Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη.  2ο Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων & Συλλογικοτήτων 14-17 Σεπτέμβρη, αναλυτικότερα το πρόγραμμα σε λίγες μέρες. Αν υπάρχει κάτι ως δεδομένο διαχρονικά ανά τον κόσμο, αυτό είναι πως η εξουσία όχι μόνο αδιαφορεί παντελώς για τις … Συνεχίστε να διαβάζετε 2ο Ελευθεριακό Φεστιβάλ Κατειλημμένων Χώρων & Συλλογικοτήτων | Ανακοίνωση.